Kompania Carbonfiber Dynamics e ka modifikuar BMW M4 për ta bërë atë më të shpejtë, duke e tejkaluar limitin e shpejtësisë që gjendet në...

Ferrari ka bërë prezantimin e versionit të përditësuar të modelit FF, i cili mban emrin “GTC4 Lusso”, dhe ofron një fuqi më të madhe,...

­   Business Insider, bazuar në revistën Wards e cila publikon artikuj që kanë të bëjnë me automobilistikë, e ka publikua një listë me veturat që...

Veturat e shtrenjta gjithmonë dallojn dhe arrijnë që të tërheqin vëmendje. Ato po ashtu, vëmendjen më të madhe e kanë kur qeveritë nëpër botë i...

Modeli më i ri D i Honda-së është caktuar që të prodhohet për ngjarjen e veturave ‘2016 Bejing Auto Show’.

Gjatë ngjarjes së veturave që u mbajt në Detroit janë shfaqur edhe disa vetura tejet luksoze. Bashkë me Mercedes-Benz E-Class dhe Honda Ridgeline si dhe...

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept ka debutuar në panairin e automobilizmit North American International Auto Show (NAIAS) 2016.

Nëse ndonjëherë ju duhet një veturë e cila ju mbron nga plumbat, eksplozivët si dhe ofron komfort, në listën më poshtë mund t'i gjeni...

Modeli i ri i Mercedes S65 AMG Cabriolet ofron kënaqësinë e vozitjes prej një veture shumë të fuqishme të hapur lart dhe me 4...

Fenyr Supersport dhe Lykan hypersport sapo janë bërë me një vëlla të ri trupmadh dhe kjo është vetura më e re është luksozja SUV.
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar