Megjithëse civilizimi ditët e sotme ka arritur një shkallë të lartë progresi dhe teknologjie, e ardhmja duket edhe më premtuese. Njerëzit mund të jetojnë...

Galeria Kombëtare e Arteve e Shqipërisë më datë 10 shkurt 2016 në ora 18:00 në Tiranë do të hapë ekspozitën retrospektive të artistes Lumturije...

Shfaqja e baletit ” Noces” dhe “La Stravaganza” me skenar nga francezi Angjelin Preljocaj do të shfaqet më 28 dhe 29 janar në ora...

Prej ditës së sotme në Tiranë nisë edicioni i 13-të i festivalit të filmit TIFF. Festivali do të mbahet në kinemanë “Millennium” dhe “Agimi”,...

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është “Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetmja, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri.

Palestra ka hapur dyert për klient qysh në vitin 2010. Ajo nisi si një iniciativë për të sjellë pranë klienteve kushte komode, pajisje moderne...

Sot në stadiumin “Elbasan Arena” në Elbasan do të zhvillohet ndeshja futbollistike në mes të Kombëtares shqiptare dhe asaj Serbe.

”AlbMarket” ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2010 dhe sot është një nga rrjetet me te sukseshme te marketeve dhe gjithmonë në zgjerim...

Kompania ManeTCI është kompania lider në ndërtim, investim dhe në projekte zhvilluese në Evropën Lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në Shqipëri dhe...

AGORA Studio është një agjensi Dizajni & Prodhimi e cila ka vite që është prezente në tregun shqiptar. Ne jemi krenar për qasjet pro-aktive...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar