Megjithëse civilizimi ditët e sotme ka arritur një shkallë të lartë progresi dhe teknologjie, e ardhmja duket edhe më premtuese. Njerëzit mund të jetojnë...

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është “Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetmja, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri.

Palestra ka hapur dyert për klient qysh në vitin 2010. Ajo nisi si një iniciativë për të sjellë pranë klienteve kushte komode, pajisje moderne...

”AlbMarket” ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2010 dhe sot është një nga rrjetet me te sukseshme te marketeve dhe gjithmonë në zgjerim...

Kompania ManeTCI është kompania lider në ndërtim, investim dhe në projekte zhvilluese në Evropën Lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në Shqipëri dhe...

AGORA Studio është një agjensi Dizajni & Prodhimi e cila ka vite që është prezente në tregun shqiptar. Ne jemi krenar për qasjet pro-aktive...

Shoqëria Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si edhe në projektimin dhe instalimin e tyre që prej...

Një hotel në qendër të ekonomisë, politikës dhe mikpritjes! Pika e referimit më e njohur e qytetit.

Pak minuta larg qendrës së qytetit, në mes të një oaze plot gjelbërim afër Parkut Kombëtar dhe Liqenit Artificial ndodhet Sheraton Tirana Hotel i...

E themeluar në vitin 2003 kompania Mane TCI, është një kompani tregtare, ndërtuese dhe investitore,  e cila blen, zhvillon, menaxhon, dhe shet asete të...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar