Bregdeti i thyer i Shqipërisë, me fshatrat tradicionale të vendosura në gjiret e izoluara dhe plazhet e arta ishte një vend që filloi të...

UN Sustainable Develpmet Soultion Netëork mati mirëqenien e përgjithshme të banorëve në 150 vende të ndryshme duke u bazuar në disa faktorë kyç siç...

Larissa, është një blogere nga Amerika e cila po e promovon Kosovën nëpër botë përmes fotove dhe shkrimeve të saj për shtetin më të...

Me një shtirje rreth 1.2 kilometra dhe gjerësi 100 metra, plazhi i Livadhit veçohet për rërën e pastër e të mineralizuar. Ky plazh ende...

“Dru Libër Dru” është programi i dy kompanive të librave për fëmijë dhe qëllimi i këtij programi është që pasi të lexohet libri të...

Në bazë të një klasifikimi që ka bërë prestigjiozja britanike “Daily Mail”, plazhet e Shqipërisë janë mahnitëse dhe arrihen vetëm me 347 hapa.

“Production Studio Viz-Art “ ka arritur që të realizojë projektin e parë të teknikës 3D në Kosovë me filmin e animuar “Beni ecën vetë”.

Filmi i ri mbi jetën e shkurtër të simbolit të 6 milion viktimave të holokaustit, përfshinë intervistat me shokët e fëmijërisë, ditarin që i...

Prej muajit qershor, ish-ishulli ushtarak Sazani do të jetë i hapur për turistët. Këtu mund ta gjejnë veten të gjithë për pushime, sidomos ata që...

Statuja më e shtrenjtë në historinë e artit të statujave është “Pointing Man” e skulptorit zviceran Alberto Giacometti.
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar