Nëse dëshironi që të merrni një zanat apo të përmirësoni dhe të forconi aftësitë tuaja në një fushë të caktuar, ju duhet të drejtoheni...

Njoha e ndonjë gjuhe të huaj si dhe puna në kompjuter, janë kërkesat që ka pothuajse secili konkurs që hapet ne vendin tonë. Mësimi...

Ne ofrojmë cilësi dhe standart në: Trajnime profesionale për Administratën Publike, Manaxheriale, Të zhvillimit personal, Të zhvillimit ndërpersonal, Marketing, Manaxhim i Burimeve Njerëzore, Për...

Sidi Education ka filluar aktivitetin në fushën e arsimit, në profilin e gjuhëve të huaja në vitin 1998. Ne jemi distributorë lokalë për Shqipërinë...

Në këtë klasë do të keni mundësinë të ndërtoni webfaqën tuaj të parë personale. Nuk keni nevojë të keni njohuri të kodimit paraprak, pasi...

Mësoni gjuhën angleze në kohë më të shpejtë përmes kursit online i cili i ka të detajuara dhe të ilustruara më foto e video...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar