Njoha e ndonjë gjuhe të huaj si dhe puna në kompjuter, janë kërkesat që ka pothuajse secili konkurs që hapet ne vendin tonë. Mësimi...

Ne ofrojmë cilësi dhe standart në: Trajnime profesionale për Administratën Publike, Manaxheriale, Të zhvillimit personal, Të zhvillimit ndërpersonal, Marketing, Manaxhim i Burimeve Njerëzore, Për...

Sidi Education ka filluar aktivitetin në fushën e arsimit, në profilin e gjuhëve të huaja në vitin 1998. Ne jemi distributorë lokalë për Shqipërinë...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar