Sot shënohen tetë vjet nga shpërthimi tragjik në Gërdec, ku humbën jetën 26 persona, u plagosën qindra të tjerë dhe u dëmtuan qindra biznese...

Ushtarët rusë po përgatisin avionët luftarakë dhe pajisjet luftarake për t’u tërhequr nga Siria, deklaroi sot Ministria e Mbrojtjes.

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotshme ka formuar një komision, i cili do të merret me hartimin e projektligjit për Trepçën. Komisioni ka...

Mediat greke raportojnë se mbi 30 fotoreporterë, grekë dhe të huaj, janë ndaluar nga policia maqedonase.

15 marsi njihet si Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit, që ka për qëllim mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja, ka të bëjë me ruajtjen e shëndetit dhe...

Deputetët opozitarë do të marrin pagën bazë prej 1488 euro, pa mëditje edhe pse kanë vendosur që ta bojkotojnë punën e legjislativit.

Ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni priti sot ambasadorin e Italisë në Kosovë Andreas Ferrarese, me të cilin biseduan për gjendjen e përgjithshme...

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko ka garantuar qytetarët shqiptarë se ekonomia nuk rrezikohet nga deflacioni.

Duke filluar nga data 4 maj nis de facto zbatimi i ligjit të dekriminalizimit. Zyrtarët kanë 15 ditë kohë për të plotësuar formularin e...

Liridon Kabashi e ka pranuar fajësinë për pjesëmarrje në luftën në Siri. Bashkë me gjashtë të tjerë, në mesin e tyre edhe imami Zeqirja...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar