Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotshme ka formuar një komision, i cili do të merret me hartimin e projektligjit për Trepçën. Komisioni ka...

15 marsi njihet si Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit, që ka për qëllim mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja, ka të bëjë me ruajtjen e shëndetit dhe...

Deputetët opozitarë do të marrin pagën bazë prej 1488 euro, pa mëditje edhe pse kanë vendosur që ta bojkotojnë punën e legjislativit.

Ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni priti sot ambasadorin e Italisë në Kosovë Andreas Ferrarese, me të cilin biseduan për gjendjen e përgjithshme...

Liridon Kabashi e ka pranuar fajësinë për pjesëmarrje në luftën në Siri. Bashkë me gjashtë të tjerë, në mesin e tyre edhe imami Zeqirja...

Ministri i Brendshëm i Landit të Mecklenburg-Vorpommern të Republikës Federale të Gjermanisë, Lorenz Caffier ka premtuar angazhimin e Gjermanisë në anëtarësimin e Kosovës në...

Gjatë vizitës në Berlin, me rastin e konferencës ndërkombëtare parlamentare kundër antisemitizmit sot në Bundestag, kryekuvendari Kadri Veseli u takua me Norbert Lammert, president...

Ish-deputeti i PDK-së dhe ish-komandat i Zonës Operative të Llapit, Latif Gashi ka shkuar sot vullnetarisht ta mbajë edhe një pjesë të burgut që...

Zëvendëskryeministri i Kosovës Branimir Stojanoviq ka thënë se zgjedhjet parlamentare të Serbisë do të mbahen edhe në Kosovë.

Ministri i MI-së, Lutfi Zharku ka pritur sot kryetarin e Ferizajt, Muharrem Sfarqa, njofton kumtesa ministrore, transmeton Koha.net.
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar