Jeta është shpesh tekanjoze, fati vërtitet shpesh i verbër, por nuk ka asnjë dyshim se asgjë e madhe dhe e rëndësishme nuk ndodh rastësisht....

Na thanë që ligji do t’i lërë jashtë! Na thanë që pas miratimit të tij shumë prej atyre që vijnë nga bota e krimit,...

Toka shqiptare gjallon prej një talenti artistik në një shpërpjesëtim real me vlerësimin dhe shfrytëzimin e kësaj bujarie të Zotit apo të gjenit …...

Pasi i ka dalë boja për vjedhjen galopante, për tenderat dhe koncesionet, për dështimin në ekonomi, largimin e shqiptarëve nga vendi, për rritjen e...

Wikileaks ka zbardhur një nga kabllogramet konfidenciale të Ambasadës amerikane në Tiranë u bëhet një biografi e detajuar e Fatos Nanos në vitin 1997....

Po ta dëgjosh ose ta lexosh fjalimin e Ali Ahmetit në Kërçovë, kupton se mes disa liderëve shqiptarë vazhdon “malli” dhe nostalgjia” për Enver...

Partia Socialiste, pasi ka kapërdirë turpin e heshtjes, tashmë po përjeton edhe paturpsinë e përdorimit për nevojat e ngushta të kryetarit të saj.

Ca gjëra, duhen besuar, që të ndodhin. Unë do të shkoj të çoj në muze, disa letra të bardha, ku është shtypur, fjalimi i...

Shpesh, analistët tanë të nderuar, në debatet e tyre televizive, por edhe në shkrimet e tyre serioze (kur janë mirëfilli të tilla), përdorin jo...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar