Deri më tani me orë të tëra jemi ulur dhe kemi pritur për ta shkarkuar një film si dhe kemi qenë në pritje të...

Së paku një herë na ka rastisur që të ballafaqohemi me problemin e të rënit celulari në ujë, mirëpo shumë pak e dinë ‘procesin...

Smartfoni i ri i Samsung Galaxy S7 cili është planifikuar të del në shitje në muajin shkurt të këtij viti në Mobile World Congress...

Kompania Apple shumë shpejt pritet që të dominojë industrinë e elektronikës edhe më shumë gjatë këtij viti. Apple këtë do ta arrijë duke lansuar...

Nëse në kompjuterin tuaj keni të instaluar Windows 8, atëherë është koha të bëni ndryshime. Windows 8 është vetëm tre vjet i vjetër, kështu...

Samsung në modelet e tij më të reja do të sjellë disa veçori të popullarizuara përsëri. Modelet e ardhshme të kompanisë koreane, Galaxy S7 dhe...

Në fillim të këtij muaji është raportuar se Apple iPhone 7c do të lansohet në shtator të vitit 2016.

Bateria e telefonit është një sfidë në vete, pasi jetëgjatësia e saj gjithmonë ka qenë një problem.

Tashmë është bërë zakon që për çdo fundvit kompania Google e kujton vitin në formë kërkimi me fjalët më të kërkuara nga njerëzit në...

Apple është bërë gati që ta hedh në treg versionin e dytë të orëve smart, në të njëjtën kohë me telefonin iPhone “mini” me...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar