"Varfëria në botë nuk është për shkak se nuk mundemi të ushqejmë të varfërit, por për shkak se nuk mundemi të ngopim të pasurit"

“ Në të kaluarën askush nuk ka pasur orë, por të gjithë kanë pasur kohë , tani të gjithë kanë orë, nuk kanë kohë.!...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar