Shitet apartament banimi me sip. 54.2 m2 në Fier.

Shitet banesa me sipërfaqe prej 69 m2 dhe me një strukturë  2+1.

Shitet apartamenti  në Tiranë me 100m2

Shitet apartamenti në Tiranë me 120m2.

Shitet apartamenti me sipërfaqe 66 m2 në Tiranë.

Shitet apartamenti me sipërfaqe 98 m2 në Tiranë.

Shitet apartament me sipërfaqe 113m2 te Komuna e Parisit, Tiranë.

Shitet apartamenti në Sarandë me madhësi 115m2, tek lokacioni “Bay of Villas”.

Shitet apartamenti me 72m2 në Sarandë. Apartamenti ndodhet në katin e IV-të r të “George Araniti Residence”dhe ka pamje nga deti.

Agjencia për patundshmëri Irea Property ka nxjerrë në shitje apartamentin me 105 m2 i cili ndodhet në Rivierën Shqiptare, i vendosur ne katin e...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar