Kalimi me orë të tëra çdo ditë para ekranit kompjuterik mund të ndryshojë filmin lotsjellës që mbron sytë tanë. Në vijim disa këshilla praktike. Ne...

Autoritetet kineze paralajmëruan se në kuadër të reformave ekonomike në këtë vend pa punë do të mbesin dy milionë punonjës në miniera dhe sektorin...

Vajza që shikoni në foto ka detyrën të flejë në krevatet e dhomave të hotelit në mënyrë që të testojë cilësinë e tyre. Ky...

Kur nuk keni mundësi për të takuar një person, ju sigurisht shfrytëzoni rrugët e tjera të komunikimit. Prandaj përdorni këshillat apo rregullat e mëposhtme...

Garry Kasparov ka qenë lojtari më i mirë i shahut për një periudhë 20 vjeçare. I trajnuar në Bashkimin Sovjetik, ai është bërë trajner...

LinkedIn është një rrjet social me karakter paksa me profesional lidhur me punën dhe informacionet që në lidhje me këtë të fundit. Shpeshherë na...

Ti je në mes të njëzetave. Vjen nga universiteti dhe e ke kryer tashmë diplomimin. Je plot energji, gati për të nisur punën tënde,...

Richard Branson është themeluesi dhe drejtuesi ekzekutiv i Virgin Group, që përfaqëson mbi 400 kompani në sektorë të ndryshëm por mjaft të suksesshme në vetvete. Suksesi i...

Për shumicën e njerëzve, një nga pjesët më të vështira në punë nuk është puna e tij, por marrëdhënia me disa persona të caktuar...

350 infermierë të parë nga Shqipëria kanë fituar sot të drejtën për t’u punësuar në Gjermani. Kompania DEKRA ka mundur të përfundojë kurset e...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar