“8 orë punë, 8 orë dëfrim e 8 orë gjumë”, ka qenë slogani i kërkesës së parë publike që është paraqitur për herë të...

Data 28 prill shënon Ditën Botërore të Sigurisë dhe Shëndetit në punë e cila në formë fushate ka për qëllim ndërgjegjësimin e të gjithë...

Gener 2 Sh.p.k (Gener 2) e ka pozicionuar veten si një kompani prestigjioze në tregun shqiptar në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit. Ne hodhëm...

InfoSoft Software Developer (ISD) është krijuar në vitin 1991 dhe është e para kompani private e programimit në Shqipëri. Produktet janë: Financa 5 Ndryshe nga versionet e mepareshme FINANCA...

Happy Tours operon prej 14 vitesh si Tour Operator & Travel Agency në tregun e industriese turistike,dhe ofron shërbime profesionale në Incoming dhe Outgoing.Kompania...

Vizioni ynë: Vizioni ynë është të udhëheqim procesin e rritjes dhe maturimit të tregut të punësimit në Shqipëri dhe rajon.Të forcojmë besimin në këtë biznes,...

E themeluar në tetor të vitit 2010, Balcanica është kompani  e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave. Me eksperiencë në fushën e marketingut dhe...

Cityshop- Teleshopping i markave tё njohura botёrore. Cityshop.tv ёshtё themeluar nё vitin 2011, dhe funksionon nё kuadër tё Balcanica.
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar