Vend i lirë pune, pozita: Recepsionist/e.

Hapet vend i lirë pune, pozita: Menaxhues portofoli.

Vend i lirë pune, pozita: Menaxher Logjistike.

Vend i lirë pune, pozita: Financiere.

Vend i lirë pune, pozita: Dizajner.

Vend i lirë pune, pozita: Specialist i burimeve njerzore.

Hapet vend i lirë pune për: Financiere.  

Hapet vend i lirë pune, pozita: Programues.

Hapen një vend i lirë punne, kërkohet një Gazetar/e me aftësi të mira komunikimi.

Vend i lirë pune, pozita: Speialiste Marketingu
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar