Për vetëm 10 minuta gatim, dreka e përgatitur nga ju do lë mbresa me paragjellën Sallatë Viçi.

Për një paragjellë speciale për ju dhe miqtë tuaj të drekës, gatuani Patate me Kërpudha, recetë kjo që cilësohet me përmbajtje të produkteve thuajse...

Gatimin tuaj pasurojeni edhe me recetën e gatitjes së paragjellës Qofte me Presh dhe Lardh, gatimi i së cilës merr vetëm 30 minuta!

Mësoni recetën e një paragjelle të lehtë e të shijshme që mund ta gatuani me artikujt thuajse përditë të përdorshëm.

Nëse dëshironi që të përgatitni diçka të shijshme si pjatë të parë dhe keni në dispozicion vetëm 30 minuta, ju preferojmë paragjelën Rollat me...

Ndër përgatitje më të lehta dhe më të shijshme për pjatën e parë është edhe Mish Pule me Mollë. Për përgatitje e këtij specialiteti për...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar