Ferrari prezanton modelin më të ri (foto)

1150

Ferrari ka bërë prezantimin e versionit të përditësuar të modelit FF, i cili mban emrin “GTC4 Lusso”, dhe ofron një fuqi më të madhe, teknologji më të mirë dhe një sistem tjetër të vozitjes.

Më shumë