Ja si do të jetojnë njerëzit pas 100 vjetësh (foto)

671
Megjithëse civilizimi ditët e sotme ka arritur një shkallë të lartë progresi dhe teknologjie, e ardhmja duket edhe më premtuese. Njerëzit mund të jetojnë në grataçela të ngritura nën ujë, të shpenzojnë më pak kohë në punë dhe të shkojnë me pushime në mars.
Më shumë