Më 28-29 janar në Tiranë vjen baleti ”Noces” dhe “La Stravaganza”

832

Shfaqja e baletit ” Noces” dhe “La Stravaganza” me skenar nga francezi Angjelin Preljocaj do të shfaqet më 28 dhe 29 janar në ora 19:00 në Teatrin e Operas dhe Baletit në Tiranë.

Më shumë