Me 5G mund të shkarkojmë 30 filma për një sekondë

1116

Deri më tani me orë të tëra jemi ulur dhe kemi pritur për ta shkarkuar një film si dhe kemi qenë në pritje të gjatë që të na hapet një ueb faqe e caktuar.

Më shumë