Modeli i fundeve të cilat patjetër duhet t’i keni këtë pranverë (foto)

978

Nëse dëshironi që njëkohësisht të vishni diçka më praktike, moderne dhe me stil, fundi i linjës A është zgjedhja më e mirë! Edhe pse janë të shkurtra, fundet e modelit të këtillë nuk janë provokative dhe mund të duken shumë elegante.

Më shumë