Nisë në Tiranë festivali i filmit TIFF

890

Prej ditës së sotme në Tiranë nisë edicioni i 13-të i festivalit të filmit TIFF. Festivali do të mbahet në kinemanë “Millennium” dhe “Agimi”, ku do të shfaqën 120 filma të gjinive të ndryshme.

Më shumë