Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të ketë mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.

Të dhënat kontaktuese

Bardhok Biba
Pallati Trema
Tiranë, Shqipëri

Tel. 044 801112 Cel. 069 4070710

Email: info@infopres.al

Emri (*)

Emaili (*)

Titulli

Mesazhi

infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar