Vërshimi i klandestinëve, Shkupi arreston fotoreporterë grekë dhe të huaj

592

Mediat greke raportojnë se mbi 30 fotoreporterë, grekë dhe të huaj, janë ndaluar nga policia maqedonase.

Më shumë